Selecteer een pagina

Over Jewi Curiosa

Op deze website vindt u allerlei artikelen. Het assortiment gaat van zilver tot aan servies, van Dinky Toy tot bakeliet en al wat daar tussen zit. Indien mogelijk staan de artikelen in rubrieken gesorteerd.

Door middel van een zoekopdracht kunt u ook gericht zoeken naar een artikel. Indien u op de rubriek klikt, krijgt u een overzicht van de aangeboden items. Hierop vindt u een korte omschrijving en een 1e foto. Door middel van een extra klik op de ” lees verder” tekst komt u in het tweede scherm met een uitgebreidere omschrijving en meer foto’s; daar kunt u ook reageren op een artikel.

De vraagprijs is zoals daar staat een vraagprijs; een bod uwerzijds wordt altijd in overweging genomen en u krijgt altijd een reactie terug. De vraagprijs is de prijs zonder de verzendkosten.
Deze verzendkosten bedragen bij een pakket tot 10 kg eur 5,75. Voor eur 1,50 meer wordt het pakket verzekerd verzonden. Pakketpost wordt verzonden met DHL. Brievenbuspost wordt verzonden via TNT.  Hierbij gelden de TNT tarieven met een opslag voor verzend materiaal van eur 1,00.

Het is ook mogelijk het gekochte op te halen, hiervoor wordt dan een afspraak gemaakt.

Zoals op de home page is vermeld, kunt u ons vinden elke zaterdag op de antiek, curiosa en boekenmarkt in Delft Centrum. Deze markt wordt gehouden van half april t.m begin oktober. De markt kenmerkt zich door het aanbod van hoogwaardig antiek en curiosa. Het is beslist geen rommelmarkt en u zult daar dan ook geen afgedankte fietsen en stofzuigers vinden.

Onze locatie is VrouwJuttenland/  hoek Voldersgracht. Op de kraam vindt u een ruime sortering hoogwaardig curiosa en verzamel items tegen billijke prijzen. Er is een grote sortering bestek aanwezig; ook de verzameling Dinky Toy’s mag niet onvermeld blijven. Daarnaast ondermeer Viewmaster schijfjes, bakelieten voorwerpen, heiligen beelden, glaswerk, Steiff knuffels.